Och på tal om såsen så blandar jag ihop min egna variant. pulledpork. Tänk på att ju mindre chilin är, desto starkare är den, så ta en större variant och smaka av innan du har i hela
Jag tror det skulle krävas en aktiv ansträngning för att misslyckas med just pulledpork, och denna min variant höll sig inom säkerhetsramarna med god marginal
Jag gjorde en enkel variant av pulledpork med inte så många kryddor. För nästan två år sen, efter att jag hade sett Tina Nordström laga detta hemma hos Andreas Carlsson i LA på tv, så var jag bara tvungen att prova laga Pulledpork, alltså dragen gris, och det var verkligen så gott som hon lovade att det skulle vara i programmet
Den här varianten blev så god så jag kan bara inte undanhålla er receptet. Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulledpork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Pulledpork är en variant på Carnitas som jag gjorde för ett tag sedan. Långsamt tillagat fläskkött, kladdigt, starkt, rökigt, sött och fantastiskt gott
En rätt som jag först nyligen fick nys om är PulledPork där en av de mest intressanta varianterna härstammar från den amerikanska södern, där grillar man fläskkaré under lång tid i indirekt värme (eller en smoker) tills den blir så mör att den faller sönder när man petar i den
Gör en starkare variant om du vill, annars räcker det med en. Jag har satt ihop en helt eget sätt att servera pulledpork på, och detta kan först låta helt bisarrt, men låt mig förklara lite närmare vad det är för något