Den här gången på tjocka revben som först fått träffa en riktigt het panna i någon minut för att sedan förpassas i en vakuumpåse med kryddblandningen Smokey Sally (Mill & Mortar) och en relativt slät tomatsås
Rulla ut degen och lägg på tomatsås, pulledpork, skivad lök, cashewnötter och lite cayennepeppar. Jag köpte ett pizzakit och fyllde pizzan med tomat, pulledpork, lök, mozzarellaost och cashewnötter
Men i år fick vi burgarhaket att servera dubbla quornburgare, pulledporkstället att bjuda på fooled pork, ribsstället att servera oumphfiléer och chilimästaren att bjuda på en vegangryta
Lägg i pulledpork. Testa att koka din egna tomatsås. 1. Hacka löken och fräs i smör tills den fått gyllene färg, tillsätt tomatpuré fräs och fräs i någon minut
När pulledpork tog världen med storm för ett par år sedan dröjde det också drygt ett år innan jag gjorde det själv hemma…Trots att jag är en sådan matnörd som älskar att testa nya saker
Det fanns olika sorters äggrätter, olika korvar, små kycklingklubbor, revben, pulledpork, sidfläsk, bacon, köttbullar i tomatsås, tunnt skivad stek, en massa kallskuret och olika feta såser och kryddsmör
När det var klart torkade jag av köttet och det skulle sedan dras i sär i småbitar, läggas tillbaka i delar av tomatsåsen och låta det puttra under tiden man fixade med resten
I sommar ägnade jag mig mycket åt ribs och pulledpork, just pulledpork har jag ju bloggat om förut men nu hittade jag ett annat sätt att laga dem på, på grillen och låååångsamt och det blev så otroligt mycket bättre än mina tidigare försök