Rosmarin, timjan, spiskummin, basilika och salt. Jag har varit sugen på att göra PulledPork ända sedan i våras, men trots grillen som sattes på min gård i juni har det inte blivit av att testa
Färska kryddor, jag hade timjan. Kan vara godaste Fredagsmiddagen nånsin. Stoppade in en 1,2 kilos köttbit i ugnen imorse, insmord i härlig marinad fick den under dagen tillagas på egen hand i 120 grader
) Har tidigare - på jobbet faktiskt, till barnen - gjort pulledpork Afelia ur Birgitta Höglunds kokbok "Långkok för LCHF och Paleo" och nu använde jag mig av samma kryddmarinad och det passade kanon
Är det nåt som verkligen haft en oerhörd genomslagskraft i matvärlden jorden runt, oavsett om man tillhör matbloggarsläktet eller inte, så är det väl PulledPork och Pulled Beef
Du värmer köttet i ugnen och drar sedan isär det möra köttet, precis som pulledpork. Till, en av de bästa majonnäserna någonsin med rökt sidfläsk och timjan