Supergott. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Smidigt, enkelt och supergott. PulledPork är så himla gott och perfekt att göra i en slowcooker. De flesta förknippar pulledpork med rökig smak, men eftersom jag inte tycker om röksmak använder jag andra kryddor
Det blev supergott. GA_googleAddAttr("Tag", "pulled-pork"). Och här ser ni det färdiga resultatet. Det enda jag ångrar är att jag var för lat för att göra min egen cole slaw, det är alltid mycket godare än dom färdiga förpackningarna man köper
Blev supergott förstås. Då gjorde jag DEN HÄR varianten av pulledpork. Jag har också gjort pulledpork i Crock poten vilket går alldeles utmärkt, där blir den faktiskt mörare än i ugnen
Ja i alla fall så är det ju väldigt populärt att göra pulledpork nu för tiden så jag tänkte erbjuda ett annat alternativ att man lagar det på samma sätt fast med nötkött istället
Ingen har väl missat Pulledporkens framfart Sverige förra året (fast det har lugnat ner sig lite nu tycker jag) och det har dykt upp lite andra varianter i kyldiskarna i livsmedelsbutiker, som pulled chicken och pulled beef
Anders slängde slängde ihop en baconsallad till förrätt, tidigare på dagen slängde vi in en kläskkarré i ugnen så vi kunde bjuda på pulledpork och så skulle jag göra en vit chokladmousse till efterrätt
Till det hela hade Andreas gjort rotfrukter i ugn, supergott. 2 hade jag sett ut ett recept på BBQ Beef, men jag skulle inte kunna använda såsen som var till receptet, för det var väldigt mycket honung, så jag modifierade den gamla såsen till Pulledpork