Såsen blir väldigt stark efter detta recept men mildrades betydligt i grytan tillsammans med köttet och var knappt stark alls när kättet var färdigt, så bli inte orolig om den bränner bra på tungan innan
Man får köra lite på känsla och vad man gillar för smak och hur stark det ska vara osv. Igår gjorde jag pulledpork för första gången och det blev så gott
Långsamt tillagat fläskkött, kladdigt, starkt, rökigt, sött och fantastiskt gott. Pulledpork är en variant på Carnitas som jag gjorde för ett tag sedan
Enligt originalreceptet skulle det vara dubbelt så mycket cayenne och oregano men jag misstänkte att det skulle bli för starkt och min fru är inte något större fan av oregano
USA har fått ett lite oförtjänt dåligt rykte om sin matlagning, kollar man bara under ytan så har de både en stark egen kultur (barbecue och sina diners, till exempel) och de tar en mängd rätter på fullaste allvar (chilis och biffar, till exempel)
Gör en starkare variant om du vill, annars räcker det med en. Jag har satt ihop en helt eget sätt att servera pulledpork på, och detta kan först låta helt bisarrt, men låt mig förklara lite närmare vad det är för något
(jag gillar inte dom rökiga och starka BBQ-såserna,dom serverar jag på sidan om). Pulledpork med coleslaw och pickladrödlök i tortillabröd är bland det godaste man kan äta