Den perfekta maten för de dagar då man hellre är ute än står vid spisen och lagar mat. Dagen före tillagning kryddar man upp karrén ordentligt, låter den vila i kylskåpet över natten
Blanda detta i såsen, och låt köttet suga upp sås i grytan en stund på låg värma på spisen. Att plocka ut picnicbogen ur frysen, och bestämma att den skulle förvandlas tikl pulledpork, det var en både praktisk och trevlig lösning på problemet
Ja men visst låter det både häftigt och spännande, vegetarisk pulledpork. Idag bjuder vi på något av det allra häftigaste vi någonsin tillagat och smakat i vegetarisk väg, fooled pork - direkt översatt lurad gris
Pulledpork med smak av lakrits. / Anki och Håkan Pulledpork med smak av lakrits. Ojojoj, idag har det verkligen varit varmt eller, som vi brukar säga, hitt i hittan
Dra av från spisen och lägg ner löken i kastrullen. Fyll som jag en mjuk tortilla-skål med sallad, pulledpork, bbq-sås och toppa med avokado och picklad rödlök
Tidigare har jag bara lagat pulledpork i ugnen men så hittade jag ett recept på bloggen Lesscarbs där fläskkarrén får stå och puttra på spisen istället
En egen variant, utan den där rökiga söta smaken som oftast 'finns med' i pulledpork recepten. Varje gång jag gjort pulledpork eller älg, har det blivit med olika ingredienser
PulledPork är jättegott - så varför inte testa Pulled Chicken. Går snabbt och enkelt på spisen. Receptet kommer från tidningen "Mitt kök", men jag fick modifiera det lite efter vad som fanns att tillgå på lokala ICA
Är det nåt som verkligen haft en oerhörd genomslagskraft i matvärlden jorden runt, oavsett om man tillhör matbloggarsläktet eller inte, så är det väl PulledPork och Pulled Beef
Pulledpork ”Afelia” från min långkokbok. Pulled Beef 4-5 port. På spisen tar det ca 4-6 timmar på låg värme, rör då och då så det inte bränner fast. Pulled Beef 4-5 port