– Texas Longhorns Steak Sauce. Pulledpork har blivit lika svennigt som tacopajen. ) och se till att blanda med en halv deciliter Texas Longhorns Steak Sauce – den är rökig, kryddig och stark och är svår att byta ut
- Texas Longhorns Steak Sauce. Pulledpork är snart lika svennigt som tacopajen. ) och se till att blanda med en halv deciliter Texas Longhorns Steak Sauce – den är rökig, kryddig och stark och är svår att byta ut
In the meanwhile, make your favourite BBQ-sauce. Precis så är det i detta fall, där jag förvandlade en aubergine till något som liknar helt vanlig pulledpork
Toss some of this sauce through the pulledpork, then reserve the rest for serving with the gua bao. Warm through the pork, steam the buns and serve with extra sauce, quick pickled cucumbers, spring onion sauce, crushed peanuts, coriander and Sriracha
Efter att ha googlat en hel del på orginalet så framgår det med all tydlighet att PulledPork – det gör man med en redig bbq-sås, och då ska fan också Fooled Pork göras med en redig bbq-sås
Precis innan servering blandar man i soja, oyster sauce, pressad lime, ruccola och bacon. ca 150 g pulledpork (av cidergrisen sparad i frysen). 1 msk oyster sauce. kokt ris, ca 3-4 dl ca 150 g pulledpork (av cidergrisen sparad i frysen). 1/2 lime 1 msk oyster sauce