Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd. 4-5 dl barbequesås med rökig smak. 3 vitlöksklyftor 4-5 dl barbequesås med rökig smak
Istället för rökig bbq-sås, varför inte klassisk kebabkryddning tänkte jag. Fick idén till detta receptet när jag läste ett recept på Pulledpork, en nationalrätt i North Carolina
Många varianter av PulledPork är rökiga och jag tycker inte om röksmak på mat (eller annars heller) så jag använder alltid mitt recept med chili-smak när jag gör PulledPork
Långsamt tillagat fläskkött, kladdigt, starkt, rökigt, sött och fantastiskt gott. Pulledpork är en variant på Carnitas som jag gjorde för ett tag sedan
Gjorde ju Sloppy Joes härom dagen, köttfärsröra i hamburgerbröd, och kom att tänka på att jag även har ett recept på pulledpork burgare med god aioli och tomatsalsa
och doftar såååååååå gott, rökigt och sött, älski tycket den luktade korv. Alltså jag tror att nått som går hett hemma i stugorna är denna pulledpork, eller vad säger ni