Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. skinkstek av gris½ dl olivolja½ dl ketchup1 msk rödvinvinäger2 msk farinsocker1 msk brynt lökfond1 tsk harissapasta4 vitlöksklyftor, pressade1 tsk spiskummin1 msk grillkryddasalt och pepparkrydda eller nymalen svartpepparSätt ugnen på 125°
En dragen gris. Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött. Hur dragen är grisen egentligen eller vart ska man dra den, vem drar den, varför och när ska den dras, om den nu ska dras
Servera med den dragna grisen och lite god guacamole. Tänkte i alla fall tipsa om ett väldigt gott sätt att tillaga pulledpork på nämligen med Crock poten
För nästan två år sen, efter att jag hade sett Tina Nordström laga detta hemma hos Andreas Carlsson i LA på tv, så var jag bara tvungen att prova laga Pulledpork, alltså dragen gris, och det var verkligen så gott som hon lovade att det skulle vara i programmet
Trots pulledpork-vågen som drog in förra året har vi fortfarande inte provat på att laga det själv så vi tänkte att nu var det dags även för oss att dra en gris