Blanda vatten, fond och barbequesås och häll över köttet. För nästan två år sen, efter att jag hade sett Tina Nordström laga detta hemma hos Andreas Carlsson i LA på tv, så var jag bara tvungen att prova laga Pulledpork, alltså dragen gris, och det var verkligen så gott som hon lovade att det skulle vara i programmet
Tillsätt vatten samt fond/buljong. Traditionella recepet på PulledPork baseras ofta på barbequesåser med mängder av socker, därför blev vi riktigt nyfikna när vi hittade Åse´s recept
Tillsätt vatten och fond/buljong. Nu har även jag anslutit till alla som svär vid pulledpork. 1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning. 1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning 1/2 msk paprikapulver
Vad gör ni av överbliven pulledpork. Pulledpork, pulled beef eller pulled chicken – allt funkar. Pasta funkar också himla bra att blanda ut med men här har jag enbart grönsaker och pulledpork
Blanda BBQ sås, vatten och fond och häll över köttet. Gjorde ju Sloppy Joes härom dagen, köttfärsröra i hamburgerbröd, och kom att tänka på att jag även har ett recept på pulledpork burgare med god aioli och tomatsalsa
Tillsätt vatten och fond/buljong. Dagens middag var förstås inte från den tidningen utan från 56 kilo, Pulledpork á la LCHFBarbequesåsDrygt 1 dl vattenDrygt 1 dl chilisås (Ica Ett gott liv är låg i sockerhalt) eller ketchup som är steviasötad0,5 dl äppelcidervinäger0,5 gul lök1 vitlöksklyfta1,5 msk worcestershiresås1 dl finhackad rotselleri1 msk dijonsenap1-2 msk honung1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning1/2 msk paprikapulver1 tsk chilipulverev 1/2 msk liquid smokesalt, pepparFinhacka lök, vitlök, rotselleri. PulledPorkCa 8 portioner1,5 kg karré i bit1 gul lök1 hel vitlöksalt, peppar, chilipulver2,5 dl barbequesåsSätt ugnen på 125 grader. 1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning
Blanda fond, chilisås, tomatpuré, sambal oelek, sirap, koriander och ingefära till en sås. Blanda köttet med såsen och smaksätt med mer fond, koriander, ingefära, sirap och sambal oelek
Pulledpork är väldigt populärt just nu men något jag sett mer och mer på sistone är pulled beef. Blanda vatten och fond och häll rund köttet (inte över köttet)
Pulledpork är knappast någon nyhet längre. Dessvärre kan jag inte ge något riktigt recept på såsen, för det blev en himla massa duttande och huttande och kluttande och skvättande med soja, olika fonder, grädde och lite chutney innan alla hade provsmakat och godkänt den
Pulledpork och annat kött som långbakas i ugnen är ju som bekant på modet. Rör ihop tomatburkens innehåll med tomatpuré, vin och fond och häll över i grytan