½ tärning grönsaksbuljong. a vegansk PulledPork. Särskilt när man käkade ”porken” i en saftig fralla med coleslaw (också hemmagjord så klart, recept kommer
Tillsätt vatten samt fond/buljong. Traditionella recepet på PulledPork baseras ofta på barbequesåser med mängder av socker, därför blev vi riktigt nyfikna när vi hittade Åse´s recept
Tillsätt vatten och fond/buljong. Nu har även jag anslutit till alla som svär vid pulledpork. 1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning. 1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning 1/2 msk paprikapulver
Häll sedan över ölen och tillsätt buljongtärningen. Det påminner väldigt mycket om pulledpork fast utan de feta bitarna och ”bismaken” av kött, det är saftigt och väldigt gott
Häll sedan på buljongen. Jag har satt ihop en helt eget sätt att servera pulledpork på, och detta kan först låta helt bisarrt, men låt mig förklara lite närmare vad det är för något
Tillsätt vatten och fond/buljong. Dagens middag var förstås inte från den tidningen utan från 56 kilo, Pulledpork á la LCHFBarbequesåsDrygt 1 dl vattenDrygt 1 dl chilisås (Ica Ett gott liv är låg i sockerhalt) eller ketchup som är steviasötad0,5 dl äppelcidervinäger0,5 gul lök1 vitlöksklyfta1,5 msk worcestershiresås1 dl finhackad rotselleri1 msk dijonsenap1-2 msk honung1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning1/2 msk paprikapulver1 tsk chilipulverev 1/2 msk liquid smokesalt, pepparFinhacka lök, vitlök, rotselleri. PulledPorkCa 8 portioner1,5 kg karré i bit1 gul lök1 hel vitlöksalt, peppar, chilipulver2,5 dl barbequesåsSätt ugnen på 125 grader. 1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning
Jag har gjort pulledpork flera gånger och det blir mycket gott. Tillsätt vatten och buljong. När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulled chicken eller pulledpork
Ja i alla fall så är det ju väldigt populärt att göra pulledpork nu för tiden så jag tänkte erbjuda ett annat alternativ att man lagar det på samma sätt fast med nötkött istället