Som ni förstår, och kanske har erfarenhet av själva, så finns det tyvärr ungefär lika många åsikter om hur både fooled pork, pulledpork och den obligatoriska bbqsåsen ska lagas som det finns burriga hipsterskägg på Södermalm
Jonas Cramby har en utmärkt kokbok där man kan hitta grunden för en bra rub, Texas BBQ. Visst är det gott att göra pulledpork i en gryta i ugnen men tillfredsställelsen av att göra det på riktigt är något helt annat
Massa mat över så det blir pulledpork imorgon också. Hällde 1-2msk kalvfond & ca 1dl BBQ sås (en sådan vanlig flaska man köper) över köttet. ca 1dl BBQ sås
1 tsk BBQ & Grill Mesquite. Skala och skär löken i bitar. Skala och krossa vitlöken med kniven. Blanda salt, paprikapulver, peppar och kryddmix i en skål och gnid in kryddorna i köttet
någon form av kryddblandning typ grillkrydda/bbq krydda. Det påminner väldigt mycket om pulledpork fast utan de feta bitarna och ”bismaken” av kött, det är saftigt och väldigt gott
Blanda BBQ sås, vatten och fond och häll över köttet. Gjorde ju Sloppy Joes härom dagen, köttfärsröra i hamburgerbröd, och kom att tänka på att jag även har ett recept på pulledpork burgare med god aioli och tomatsalsa