Man kan ju givetvis välja att göra en egen barbequesås om man vill försöka unvika onödigt socker, det kommer jag nog göra nästa gång, men den här gången fick det bli en köpevariant på flaska, närmare bestämt den här
Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd. Vi valde att använda vår favorit-barbequesås och det blev väldigt gott
några dl barbequesås LCHF. Nu har vi äntligen gjort PulledPork. Häll på barbequesåsen. Servera med hamburgerbröd, avokado, löken från grytan och mer barbequesås
Blanda vatten och barbequesås och häll över köttet. Pulledpork är fläskkött som tillagats så länge i ugnen att det blir så fantastiskt mört och gott att man bara kan dra isär det i härligt trådiga och saftiga bitar
Blanda vatten, fond och barbequesås och häll över köttet. För nästan två år sen, efter att jag hade sett Tina Nordström laga detta hemma hos Andreas Carlsson i LA på tv, så var jag bara tvungen att prova laga Pulledpork, alltså dragen gris, och det var verkligen så gott som hon lovade att det skulle vara i programmet
Blanda vatten och barbequesås och häll över köttet. I fredags hade vi kompisar här på middag och då bjöd vi på denna middag, pulledpork sandwich med chipotledressing
Jag älskar pulledpork men inte i någon sötsliskig barbequesås. Själv föredrar jag att göra min pulledpork i mörkt öl för att få en fyllig och god sky till köttet efter tillagningen
Efter att det har kokt en stund så ska det dressas med barbequesås och ställas in i ugnen,sen är det bara att hugga in på den vegetariska pulledporken med dina favorittillbehör
Häll barbequesås, ketchup och vatten på köttet. Eftersom jag i samma veva blev så otroligt sugen på att laga Pulledpork, fattade jag det extremt ovegetariska beslutet att slå ihop dessa två rätter och fylla mina vietnamesiska pannkakor med både en massa smaskiga grönsaker OCH pulledpork