Pulled pork har nog alla hört talas om och säkert ätit vid det här laget. Det vanliga är att man använder högrev då den har precis lagom mycket insprängt fett
Recept1 kg högrev (gärna krav/gräsbeteskött) 2 morötter4 vitlöksklyftor1 gul paprika 1 gul lök2 schalottenlökar 3 lagerbladFärska, hackade örter (jag tog timjan, persilja, oregano idag) Salt, peppar 2 dl vatten 1 msk kalvfond Jag grovhackade lök och grönsaker, gav köttet lite stekyta, saltade och pepprade rejält runt om. 1 kg högrev (gärna krav/gräsbeteskött) 2 morötter
Pot au feu, soppgryta eller pulledhögrev. 1 - 1,1 kg högrev. 1 msk afrikansk kryddblandning (bild på vad den innehåller hittar du i det här receptet på pulled pork). 1 - 1,1 kg högrev. 1 msk afrikansk kryddblandning (bild på vad den innehåller hittar du i det här receptet på pulled pork)
Vi bestämde oss för att använda nötkött som vi har hemma i frysen, och tog en rejäl bit fin högrev. Pulled beef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka
En egen variant, utan den där rökiga söta smaken som oftast 'finns med' i pulled pork recepten. Varje gång jag gjort pulled pork eller älg, har det blivit med olika ingredienser
Pulled beef. Servera tortillabröden med en fyllning av pulled beef, guacamole, hackad rödlök, sallad och ev någon salsa (jag använder en äppelsalsa från Kiviks musteri)