I år blir det hemgjord rökt prinskorv på julbordet. Prinskorven, en emulsionskorv, är ganska lätt att göra och den färdiga korven går inte att jämföra med de man köper i butik
Rör ihop dippen och ställ kallt. Skär kryss i ändarna på korvarna. Klyfta och kärna ur päronen. Stek korvarna i 1 msk smör-&rapsolja i en stekpanna och lägg dem åt sidan
Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. Resten av köttet användes till en bastard mellan Gustafva Björklunds recept på siskonkorv och Kristofer Franzéns prinskorvsrecept från
Jag vet att det verkligen inte är supervanligt att man gör sina egna prinskorvar, men som vegan kan det ibland vara ganska svårt att hitta veganska prinskorvar i matbutikerna, så om man inte vill nöja sig med att bara ta vanlig sojakorv och skära i mindre bitar så är det här faktiskt ett riktigt bra och roligt alternativ