Finns det något mer New Yorkigt än pretzels. Nä, skulle inte tro det va. Tacka den italienska munken som på 600-talet uppfann pretzeln som en slags belöning för de barn som lärt sig sina psalmer
Ingredienser. 3/4 kopp varm mjölk 20g jäst 2 matskedar olja 3 msk smält ister 2 ägg (en för spridning på bagels) 1 msk socker 1 tsk salt 2 och 1/2 kopp mjöl / och knåda för lite / bakas i 270 grader 3/4 kopp varm mjölk
15 Mars 2016. Bread,. Recipes. baka,. kringlor. Soft salt pretzels ~ Mjuka salt kringlor. Är i himlen. Äntligen har jag fått till mjuka, sega, saltade kringlor precis som jag alltid åt när jag var barn
Jag fick långväga snabb besök av min dotter och ville överraska henne med något gott efter middagen. Ja, det är ju precis så som man fick höra av dem äldre när barnen var små
Världens godaste bulle fyller år idag, hurra. Dags att fylla hemmet med nostalgidoft. Här kommer fyra recept för den som vill göra en nytänkande plåt bullar som fortfarande har kanel- och smörbasen intakt
. Har ni någonsin bakat något som ska doppas i en lag med kaustiksoda. Inte. Nä, tänkte väl det. Själv stod jag för en vecka sedan och doppade bretzels för glatta livet, lite sådär casual en onsdagkväll i januari
Mattidning Saveur har en av de mest prestigefulla tävlingarna för matbloggar och jag måste tipsa alla att gå in och kolla in de nominerade då det finns så fantastiska bloggar som ger inspiration till matlagning och bakning – spana in här