Skär upp eller stansa ut rundlar (puckar) med ett mått och lägg upp på tallrikar medlaxrosor. Mosa potatis och pals-ternacka lite slarvigt med en ballongvisp
Hjortfilé medpotatisterrin och portvinsås. Vi startade med lite skumpa och tilltugg till det i form av wasalaxbirullar, recept på dessa kommer i detta inlägget
Låt stå i kyl och stelna, skär upp i bitar och servera medlax och garnityr. Garnera sedan potatisen med gurka, äpple, citron, dill och riv över färsk pepparrot
Istället för potatisterrin gjorde jag en vanlig potatisgratäng. Här har jag tagit en smörad skiva kavring med rökt lax och två köpta röror med kronärtkocka och soltorkad tomat
Jag hade blivit tilldelad lax i någon form. Potatisterrine var en av rätterna vi lagade, här med smak av pepparrot, den passar utmärkt både som förrätt eller på en Buffé
en amuse bestående av potatisterrine toppad med lite röd rom, citron och dill. Dekorera med rom, finhackad rökt lax, lite sill eller bara kryddgrönt (eller vad du nu vill ha)
Skär upp eller stansa ut rundlar (puckar) med ett mått och lägg upp på tallrikar medlaxrosor. Mosa potatis och pals-ternacka lite slarvigt med en ballongvisp
Kall fläskfilé i marinad medpotatisterrin och blåbärssky. Potatisterrinen ska också helst göras dagen innan och såsen kan man göra när som helst, den smakar lika gott om man gör den dagen innan den ska serveras, bara man inte lägger i blåbären