4 3 gula lökar 2 vitlöksklyftor ca 700 g nötbog 3 msk smör eller margarin salt och peppar 2 tsk paprikapulver 3 msk tomatpuré 1 msk dijonsenap 1 l vatten 1 köttbuljongtärning 2 dl crème fraiche Till servering ev potatispuré ev saltgurka Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Ät gärna med potatispuré, saltgurka och en lätt gräddsås till. Hej. Här kommer ett recept på väldigt goda färsbiffar, detta recept är som en blandning av färsbiffar och köttfärslimpa vilket gör biffarna väldigt saftiga och fullpackade med smak
Det kan sedan ätas antingen varmt eller kallt och tilltuggen kan variera allt ifrån saltgurka och inlagd rödbeta till syltade tomater och syrade grönsaker
Kesella, nöt&russinbröd med bregott, ost och saltgurka. Kom hem sent igår eftersom jag var social med våran leverantör, så jag däckade i säng direkt när jag kom hem
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Banka ut köttskivorna om det behövs. Bred ut ett tunt lager av senap på köttskivorna, lägg en skiva bacon och en skiva gurka uppe på