Blanda basilika, pinjenötter och parmesanost i en mixer och mixa tills det är blandat. 100 g parmesanost. Pestofyllda tomater 2 krukor basilika 50 g pinjenötter, rostade 100 g parmesanost 2 dl olivolja 1 klyfta vitlök havssalt nymalen svartpeppar 4 tomater eller några cocktailtomater
½ dl parmesanost. 500 g potatis, 50 g smör, 2 äggulor, salt, vitpeppar, 1,5+½ dl parmesanost. En mästerlig maträtt komponerad av Ulf Wagner till Sinnen och Smaks event i Stockholm
0,5 dl finriven parmesanost. 0,5 dl finriven parmesanost. Hej där ute i vinter Sverige. Då kom äntligen vintern och den har dessutom valt att stanna kvar, vilket jag tycker är riktigt härligt
1 dl finriven parmesanost (går bra utan med, eller med mozarella eller keso). 1 dl finriven parmesanost (går bra utan med, eller med mozarella eller keso)
Parmesan- och ricottafyllning 250 g ricottaost 2 dl riven parmesanost Zest från 1 citron Citronsaft Några hackade salviablad (valfritt) Salt & peppar Blanda ricotta- och parmesanost i en skål. 2 dl riven parmesanost
parmesanost. Stoppa färsen i svinfjälster och gör korvar som är 15–20 cm långa. Pochera korvarna tills de är 65° i mitten, lyft ur kokvattnet och kyl snabbt ner i kallt vatten till 15° innertemperatur
Wallenbergare med potatispure och lingon, inte så lchf. Cannelloni var personalfrukost men det äter ju inte jag så jag fick kyckling med rödvinssky och parmesanost
Len som bomull med sälta från parmesanost och nötsmak från pinjekärnorna. Rör ner olja, men spara lite till dekoration, samt smör, parmesanost och pinjekärnor