Pressa potatisen eller mosa med elvisp. Smaka av med salt och vitpeppar. Servera rödingen tillsammans med potatispuré och lingon, toppa med kantarellstuvningen och en citronklyfta
Pressa potatisen eller mosa med elvisp. Smaka av med salt och vitpeppar. Servera rödingen tillsammans med potatispuré och lingon, toppa med kantarellstuvningen och en citronklyfta
Servera gärna grytan toppad med smörstekta kantareller eller annan svamp. Krydda köttet med salt och peppar och bryn det i smör eller olja i omgångar i en stekgryta
Nötskrikebröst med svampsamosa, druvor i balsamtäcke och ruccolabaconsalladbröst av nötskrikafilodegblandad svamp (t ex champinjoner och kantareller)böngroddarfärskostsalt och pepparvindruvorbalsamvinägerråsocker och honungruccolabitar av stekt baconBlanda ihop svamp, böngroddar och färskost till en krämig röra
Syrlig kalvkorv med dill och kantareller , senap och västerbottenost. Man kan smaksätta korv med massor av goda ingredienser och här finns all möjlighet att experimentera