2 dl Tre mix = (lika delar vitt rismjöl bovetemjöl och gult majsmjöl) se om mjöl. 1 dl potatismjöl. Den här pizzabotten är naturligt glutenfri, brödig och soft med bra smak, den är ”lagom tjock” (inte tunn och inte tjock)
1,5dl potatismjöl. 1,5dl rismjöl el valfri mjölmix. Blanda potatismjöl, rismjöl, salt och xantangummi i en skål och tillsätt det i smeten och vispa till fluffig och slät konsistens, klicka i smeten över bananerna och släta till ytan och grädda i mitten av ugnen i ca 45-60min, testa med provsticka, låt svalna på galler och skälp upp kakan på ett fat. 1,5dl potatismjöl. 1,5dl rismjöl el valfri mjölmix
) igen från bloggen "blomsterochbakverk", men har bytt ut rismjöl mot sojamjöl och kikärtsmjöl. 55 g (1 dl) majsstärkelse/potatismjöl. 55 g (1 dl) majsstärkelse/potatismjöl
Degen är något, lite mer känslig än vanlig vetedeg när du ska hantera den men den går förvånansvärt bra att kavla med rikligt med rismjöl eller majsmjöl på bakbordet