Smaksatt med lemoncurd och med mjuka vågor av söt maräng. marängen. Vispa äggvitorna med sockret till marängen till ett fast skum och fördela jämt över kakan
Fördela vinbären blandade med potatismjöl eller maizena över. Den här pajen har både en fyllning med crème fraiche och ett täcke av maräng, som dämpade syran på ett mycket bra sätt
Nu börjar du förbereda marängen. Vispa äggvitorna i en ren bunke till ett skum, pressa i citronen, tillsätt sockret lite i taget samtidigt som du vispar till en stabil maräng
Riktigt god citron paj med härligt maräng täcke som jag spritsat på. Maräng. 1/2 msk potatismjöl. Grädda pajen ytterligare 10-15 minuter, tills marängen fått fin färg. 1/2 msk potatismjöl
Lägg på plåt, strö över socker och pudra på potatismjöl. Kardemummamaräng. Spritsa ut maräng runt rabarberglasstårtan och bränn gärna av med bruleebrännare
Den här gången har jag bakat med glutenfri mjölmix, något som närmast kan beskrivas som potatismjöl. Ibland får jag kommentarer om hur svårt det är att baka, egentligen, och att man kanske inte riktigt får till det med snitsigt spritsad marängsmörkräm
Marängbottnar. Stäng sedan av ugnen men låt marängbottnarna stå kvar i ugnen tills de kallnat. Varva chokladmarängbottnarna med chokladfyllning och toppa med choklad och hackade pistaschnötter