Vänd ner osten strax innan servering och på med färsk timjan. Ugnsrostade rotfrukter med parmesan- och fetacremeett gäng potatisarett gäng morötterett gäng palsternackorolivoljaflingsaltSåsen
urbenade kycklinglårsoltorkade tomater ( i olja eller gärna balsamico)färsk timjanparmesanbalsamico vinägernymald pepparsalttandpetareugn 160 graderVik ut låren, med insidan uppåtlägg en tomat i mitten på varjetoppa med timjan och nymald pepparrulla i hop och fäst med tandpetare. Salta och peppraBryn runt om i stekpanna i rapsolja och smörRingla över en krämig balsamico (glaze balsam)riv rikligt med parmesan över kycklingen i pannansätt in i 160 grader varm ugnär klart vid 80 graderServera med tex bulgur, kall vitlöksås, salladeller potatiskaka och en balsamicosås, ruccolaskulle du får kvar är de underbara i en sallad i morgon