Servera med råstekt potatiskaka och svampsås. 4 skivor rökt skinka. 4 skinkschnitzlar ca 150 g styck Salt Peppar 2 msk fransk senap, ljus Smör och olja, till stekning Fyllning 4 skivor rökt skinka 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost Créme Bonjour Gräslök 100 g Panering 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 1 dl ströbröd 2 tsk persilja
Potatiskaka är något jag och Katja tycker är jättegott, ibland serverar vi enbart potatiskaka till middag och då fyller i den också med skinka, och serverar en med en sallad till
Servera biffarna med sås, sallad och rösti som är en schweizisk potatiskaka. Vänd potatiskakan på en tallrik och stek andra sidan gyllene och frasig under lock, ca 5 minuter. 4 skiva skinka
Potatiskaka med rökt skinka. Hör ni, visst har det varit lite matrecept i bloggen sista tiden. Jag inser att jag har haft för mycket runt omkring mig vilket gjort att jag inte kunnat leverera som jag velat göra
Av huvudrätterna var det främst de hemlagade köttbullarna som var mest omtyckta, men köttbullar är ju inte heller särskilt festligt egentligen, när man kan ha exempelvis gott viltkött som renfilé eller reninnanlår med chokladsås, potatisgratäng och brysselkål, alternativt tillbehören potatiskaka, portvinssås och svartrot, eller varför inte trattkantarellsås