Rosmarinbombarderad hjortstek med potatiskaka, svampsallad och rödvinsskyviltkött (t ex hjort)färsk rosmarinbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)potatisparmesanäggulasalt och pepparblandad svamp (t ex shitaki, gula kantareller och champinjoner)skärbönorrödvinssky (vin och god köttbuljong)Rulla ut baconet på en skärbräda och lägg på många späda kvistar av rosmarin
Den här terrinen är i själva verket en potatisgratäng, eller kanske mer en potatiskaka eller tårta. Rör sedan ner äggen, ett i taget, och avsluta med persiljan och rosmarinen
Rör ihop skånsk senap, olja, vatten och balsamvinäger med hackad rosmarin. 2 msk hackad, färsk rosmarin. 1Potatiskaka. Grädda potatiskakan i 225°C på över- och undervärme eller 200°C i varmluftsugn i 40-50 minuter
Fördela ut hälften av vitlöken, några klickar smör och lite repad rosmarin. Om du gör en fyrkantig, avlång potatiskaka, skiva upp denna i lagom bitar vid servering
Lägg i ett par kvistar rosmarin. Till endiverna åt vi också lammrostbiff och potatiskaka. Potatiskakan gjorde jag genom att hyvla potatis tunt (2 mm med mandolin). Potatiskakan fick stå i 150-gradig ugn nästan en timme
tillsammans med rosmarin. Potatiskaka. 1 msk färsk hackad rosmarin. 1 msk färsk hackad rosmarin. Här är mitt bidrag till recepttävlingen som Cono sur anordnar
Servera med hasselbackspotatis, gratäng eller potatiskaka. Med rätt tillagningstid, gör det måltiden till en riktigt höjdpunkt Jag tänkte bjuda på ett tips med lammstek som man fyller med några favoritingredienser såsom rosmarin, citron och parmaskinka
Till dem serverades en chevrésås och en potatiskaka med smak av vitlök och persilja. Lammracksen kryddades med vitlök och rosmarin och de blev väldigt goda och saftiga
En potatiskaka smaksatt med getost och en tomatbaserad grönsaksragu passar bra till. Låt allt puttra ihop till en simmig konsistens tillsammans med lite färsk rosmarin, smaka av med havsssalt