Lägg i grädde, ost, vitlök och kryddor. Tänkte passa på att lägga ut potatiskakan som vi åt på nyårsafton när vi är uppe på hotellrummet och tar det lite lugnt
Sluta med riven ost. Blanda samman mjölet med havregryn och salt. Varva potatis, purjolök, hackade örter, riven ost och äggstanning i det förgräddade pajskalet
för att få en fin potatiskaka bör du först lägga lite potatisstavar bredvidvarran i en hetstekpanna med olivolja och ha på riven Parmesan/cheddar ost så kommer potatisen lixom fastan i varran ta försiktigt upp potatisen när den är klar(nu har du gjort potatiskakbottnen)
Vill man göra något mer spännande kan man istället testa denna potatiskakamedgetost (det kommer vi göra själva till nyår, tillsammans med portvinssås, återkommer efteråt med recept
En liten paus innan det var dags för lammrostbiffmed portvinssås, ostigpotatiskaka och bakad vitkål (egentligen ville jag haft den lite mjällare spetskålen men man kan inte få allt här i livet, det har mamma sagt
Lägg i grädde, ost, vitlök och kryddor. Till nyårsmiddagen gjorde jag en potatiskakamed 2 olika sorters ost i. 20 medelstora potatisar2 vitlöksklyftor1½ dl stark riven ost1oo g chevréost2 dl grädde2 tsk timjan1½ tsk saltSmörj en springform ca 22 cm i diameter. 20 medelstora potatisar. 2 vitlöksklyftor. 1½ dl stark riven ost
milda mini mat, ost och vatten. Vänd potatiskakan upp och ner på tallriken och låt den. lager över varandra, krydda med örtsalt och hackad vitlök i lagern, häll över