Ha ner allt i en skål och blanda ihop med ägg, grädde och kryddor. Riv potatis, morötter, palsternacka och lök på en mandolin eller på de stora hålen på ett rivjärn
Vispa samman äggen med Crème Bonjour Cuisine. Strö över rikligt med hackad bladpersilja. Lägg dem i botten på en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Blanda med salt och peppar. Skala potatis, morötter och palsternacka och riv grovt. Krama ur vätskan som bildats och häll det rivna i en stekpanna med matfett
Potatiskaka. Stek spenaten i smör med salt till den mjuknat. Smaka av med salt och peppar. Ha eventuellt i med redning om den blir för lös och med vatten om den blir för trögflytande
Sedan Sofia fick uppehållstjänst är det med blandade känslor jag stiger upp dagar som denna. Jag unnar dig verkligen ledigheten, men vetskapen att du, den jag gifte mig med, ligger kvar under det varma täcket, gör det inte precis lättare att finna motivation till att stjälpa benen över sängkanten och pallra sig ut för att sedan åka mot jobbet
Smält smör i en kastrull och ha ner hackad schalottenlök och morötter. Om du gör en fyrkantig, avlång potatiskaka, skiva upp denna i lagom bitar vid servering
Potatiskaka. Stek spenaten i smör med salt till den mjuknat. Smaka av med salt och peppar. Ha eventuellt i med redning om den blir för lös och med vatten om den blir för trögflytande
Patatesli kek är en god turkisk potatiskaka som passar lika bra att serveras till brunch, som en sidorätt vid maten eller som en hel måltid med sallad och yoghurt
Kanske inte den mest kalorisnålaste rätten men ändå lite lyxig medpotatiskakan. Potatiskakan var väldigt god och smakrik och en enkel men ändå rolig och annorlunda rätt att bjuda på sen ett plus att den är enkel att förbereda