Potatiskaka. Rårörda lingon. Tina lingonen och lägg i en skål. 1225 g lingon, frysta. 1Potatiskaka6 potatisar, stora och fasta 0,5 gul lök 1 krm svartpeppar, grovmalen 1 krm vitpeppar, mald 0,5 tsk salt 2 msk smör 2 msk olja. 1lingon rårörda225 g lingon, frysta 1,5 dl sockerHjortfärsbiffar
Rårörda lingon. Potatiskaka. 13 dl lingon. 1Tillbehör300 g haricots verts 1 tsk salt 1 msk olivolja 3 dl lingon 1,25 dl sockerSteken. Toppa med salt och peppar och häll ca 2-3 msk matlagningsgrädde över varje potatiskaka
Servera t ex med stekt rökt fläsk och rårörda lingon. Stek ca 5-10 minuter på varje sida, vänd potatiskakan efter halva tiden med hjälp av ett grytlock
Helstekt oxfilé med potatiskaka, rödvinssås och rotfruktsragu. Det var snart dags för dessert och den klassiska nobelparfaiten fick en skepnad av choklad och lingon
Men det ska det bli ändring på, sist var det potatiskaka som fick bli första receptet i kategorin potatis och nu går vi vidare till något av det godaste
Potatiskaka. Rör ner lingon i såsen. Kött. Dela innanlåret på längden om det är tjockt. Hacka örterna fint. Salt och peppra innanlåret, rulla det i örterna
Smaksätt såsen med salt, peppar, lingonspad eller gelé och ev. Potatiskaka. lingon. Låt den andra sidan steka på svag värme tills potatiskakan får fin färg och är riktigt mjuk
Smaksätt såsen med salt, peppar, lingonspad eller gelé och ev. Potatiskaka. lingon. Låt den andra sidan steka på svag värme tills potatiskakan får fin färg och är riktigt mjuk