Servera med råstekt potatiskaka och svampsås. Créme Bonjour Gräslök 100 g. 4 skinkschnitzlar ca 150 g styck Salt Peppar 2 msk fransk senap, ljus Smör och olja, till stekning Fyllning 4 skivor rökt skinka 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost Créme Bonjour Gräslök 100 g Panering 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 1 dl ströbröd 2 tsk persilja
Servera med konjakssås, potatiskaka och rönnbärsröra. Garnera med hackad gräslök. Potatiskaka. Stek några minuter på varje sida så att potatiskakan får färg
Råstekt potatiskaka. Strö lite hackad gräslök över före servering. gräslök, hackad. Sänk värmen en aning och låt potatiskakan ligga tills den binder ihop och stekytan är fint gyllenbrun, 5–10 minuter på varje sida. Råstekt potatiskaka ca 1 kg stora potatisar av fast sort salt och vitpeppar 2 msk rapsolja 100 g smör gräslök, hackad
TURKISK POTATISKAKA MED FETAOST OCH KRÄMIG BROCCOLI- & BÖNRÖRA. Tillsatte även den halva zucchinin jag hade kvar från gårdagens middag samt extra mycket gräslök och dill