Det enda du behöver är potatis, smör, vitlök, salt och peppar. smör. Skiva tunt, (gärna i maskin eller på mandolin) och stek sedan i rikligt med smör tillsammans med pressad vitlök tills potatisen mjuknat något
Tillsätt ost, äggulor, mjölk, grädde, smör, salt och peppar, och rör om till en krämig konsistens. Fördela potatiskrämen i 4 ugnsfasta portionsformar och grädda dem mitt i ugnen i 225 grader ca 15 minuter, tills potatisbakelserna blir gyllenbruna. 2 msk smör
Tillsätt ost, äggulor, mjölk, grädde, smör, salt och peppar, och rör om till en krämig konsistens. 12 msk smör. 5 dl mjölk 1 dl grädde 2 msk smör salt vitpeppar Ugn. 1Fördela potatiskrämen i 4 ugnsfasta portionsformar och grädda dem mitt i ugnen i ca 15 minuter, tills potatisbakelserna blir gyllenbruna
Bred smörkrämen över kakan. 200 g smör. 1Rör ihop smör och socker tills det blir krämigt, och tillsätt sedan äggen. 1Rör ihop smör, flors- och vaniljsocker krämigt, och blanda ner den färdiga marsankrämen. 1Riv mandelmassan över smörkrämen och sikta kakao över
Rör ihop smör och socker tills det blir krämigt, och tillsätt sedan äggen. Falska potatisbakelser är något extra att sätta gaddarna i till finkaffet på söndag
Tillsätt ost, äggulor, mjölk, grädde, smör, salt och peppar, och rör om till en krämig konsistens. Fördela potatiskrämen i 4 ugnsfasta portionsformar och grädda dem mitt i ugnen i ca 15 minuter, tills potatisbakelserna blir gyllenbruna. 2 msk smör
Till detta serverades potatisbakelser, smörstekta kantareller och hemslagen bea. Köttet stekte jag en kort stund på varje sida i smör och kryddade med salt och svartpeppar