Riven potatis och strimlad purjolök blandas med crème fraiche, ägg och kryddor. Till köttet gjorde jag saftiga potatisbakelser i portionsformar, lite smålyxigt och ett fint sätt att servera tillbehöret
Skala och riv potatisen och rör ner den i crème fraicheröran. Potatisbakelsen har vi hittat i Lottas två små kök, men i vårt kök pressades det även i lite vitlök (något som Lotta förmodligen inte alls hade haft något emot
Sitter och morgonmyser i köket med en kopp kaffe. Älskar att det är helg igen och familjen ledig. Idag ska vi titta på Tim som har hockeymatch och sedan försöka fixa lite mer i Millys rum
Blanda ihop parmsedan, cremefraiche och persilja, smaka av med salt och peppar. Potatisbakelser har jag sett lite varstans, men ingen föll mig riktigt i smaken, så jag hittade på min egen och de gjorde verkligen succé
Vispa ihop crème fraiche, ägg, salt och peppar i en stor skål. Potatisbakelse. Servera såsen till potatisbakelse, kyckling, stekta haricots verts och rödlök
Vispa samman ägg, cremefraiche, ost, timjan och kryddor och vänd ned den grovrivna potatisen. Middagen bestod av en tvårätters i form av ryggbiff, potatisbakelse och rödvinssås till förrätt och äppelpaj med vaniljsås till efterrätt