Fyll bönblandnigen i den penslade Portobellon, fördela jämt och strö över parmesanosten. Fyll bönblandnigen i den penslade Portobellon, fördela jämt och strö över parmesanosten
Hacka purjolök, vitlök och en portobellosvamp i små bitar och stek mjuka i olivolja. Fräs vitlöken i olja och tillsätt plommontomater, balsamvinäger och socker
400g skivad portobello. 4st finhackade vitlöksklyftor. Stek all svampen, löken och vitlöken i ett par matskedar matolja cirka 10 minuter på medelvärme. 400g skivad portobello. 4st finhackade vitlöksklyftor
karljohan, kantareller, champinjoner eller portobello. Häll olivolja i en kastrull, fräs den hackade löken och vitlöken på svag värme tills den är mjuk, tillsätt riset och låt det fräsa ett par minuter
Pressa vitlöken och värm vitlöken lätt i lite olja i en panna. Tillsätt vitlöken och 1 msk olivolja. 500 gr champinjoner eller portobello. 2-3 vitlöksklyftor