1. Sätt ugnen på 150 grader. Elvispa äggvitorna hårt till ett fast skum med rena vispar. 2. Häll i ättikspriten, och sockret lite i taget och vispa i minst tre minuter till en blank smet
Mini och mini, dom här blir ganska stora, så portionspavlova är kanske ett bättre namn. Jag gilla att man får en egen liten maräng så att man själv kan välja mängden grädde och vilka bär man ska ha
Värm ugnen till 100°. Blanda vinäger och vatten i en skål. Lägg i äggvitorna och vispa med en elvisp. Tillsätt socker lite i taget och vispa tills smeten blir tjock och blank
Värm ugnen till 100°. Blanda vinäger och vatten i en skål. Lägg i äggvitorna och vispa med en elvisp. Tillsätt socker lite i taget och vispa tills smeten blir tjock och blank
Värm ugnen till 100°. Blanda vinäger och vatten i en skål. Lägg i äggvitorna och vispa med en elvisp. Tillsätt socker lite i taget och vispa tills smeten blivit tjock och blank
Jag gjorde en blöj/tvättlappsstårta, minidonuts och portionspavlova. Trevliga fredag. Min bästa kompis ska snart föda barn och vi träffades några tjejkompisar för att ta vara på tiden innan barnet kommer
Ett gott sätt att avsluta midsommaraftonens middag. Gör portionspavlovor eller en stor tårta. Behåll proportionerna i receptet och gör så många eller så stor du behöver