Portersill recept

Portersill

Portersill

Så det här var ett av de mer udda förslagen till sill som jag fick in när jag frågade om förslag till påsk
Citron- och ingefärasill

Citron- och ingefärasill

Den här får väl sägas vara lite mindre "galen" än den andra (portersillen). Påsken närmar sig med stormsteg och med det även sillsäsongen

Rapport, julmat och delikata delar...

a branteviksillen (här finns ett recept), löksill och en ölsill som var ljuvlig (recept på en portersill finns här)Rådjurspaté med ett väldigt sting i som serverades med en cumberlandsås till, också en höjdare
Portersill

Portersill

I dag har vi så lagt in den sista sillsorten och denna gången blev det ett nytt recept som provades, Portersill

Portersill

1. Koka upp vatten, ättiksprit och socker. Låt lagen kallna. Tillsätt portern. 2. Skölj sillfiléerna och låt dem rinna av