Portabellohattar recept

Chèvregratinerade portabellohattar

Chèvregratinerade portabellohattar

2015-10-01 @ 15. 39. 16. Permalink. Kommentarer (0). Kategori. Fest,. Lakto-ovo-vegetariskt,. Svamp. Taggar. buffé,. chèvre,
Portabellohattar med mozzarella och tomat

Portabellohattar med mozzarella och tomat

Portabellohattar. 1. Sätt ugnen på 225 grader grillvärme. 2. Skär foten av svamparna och hacka dessa. Skala och finhacka vitlök och skölj och strimla purjolöken
Fylld portabello med bacon och ost!

Fylld portabello med bacon och ost!

6 st portabellohattar. 6 st portabellohattar. Fylld portabello med bacon och ost. 20 Juli 2017 /. 19. 40 /. Alla inlägg,
Fyllda portabellosvamphattar

Fyllda portabellosvamphattar

Fyll portabellohattarna med fyllningen. Tänka sig, i en hel vecka har jag ätit vegetariskt och ändå sitter jag här, pigg och vid gott mod
Snabb och enkel helgmiddag

Snabb och enkel helgmiddag

3-4 portabellohattar eller hemplockad Karljohan, ca 300 g. 1 rödlök 3-4 portabellohattar eller hemplockad Karljohan, ca 300 g 2 msk smör
#engulvecka

#engulvecka

Linsotto gjorde jag som hastigt den ena kvällen och tanken var att äta den till panerad portabellohattar men sonen kom hem med små champinjoner i ask och då hoppade jag över det
Wokad Portabello med koriander

Wokad Portabello med koriander

2 portabellohattar. 2 portabellohattar. Portabellon i affären där jag handlade igår var väldigt fin så jag köpte ett par hattar och kollade sedan vad jag hade i kylskåpet att laga dem med

Fyllda portabellohattar

Värm ugnen. Ansa svamparna. Skär av och spara svampfötterna. Skrapa också bort och spara lamellerna. Hattarna ska vara hela

Smarrigt fyllda portabellohattar

Fördela toppingen i portabellohattarna och gratinera allt i ca 20 minuter eller tills svamparna är mjuka och har fått fint med färg

Gratinerade portabellosvampar

Lägg portabellohattarna i en stor ugnsform (ca 25×25 cm). Sätt ugnen på 250°. Bryt loss stammarna från portabellosvamparna

Sensommarpytt

Dagar då jag lagar lunch hemma är bra dagar. Dagar då jag lagar lunch på det som finns hemma är ännu bättre dagar

Spenat och roquefortsallad

Skölj spenaten och låt rinna av, riv romansalladen (på längden) i tre bitar - skölj och låt därefter rinna av