Portabello recept

Portabello fylld med italienska ostar

Portabello fylld med italienska ostar

Ricotta- och Gorgonzolafylld portabellosvamp. 4 portabello. 4 portabello. Inför helgens valborgsfirande tänkte vi presentera ett antal rätter som passar utmärkt i en somrig buffé
Fylld portabello med bacon och ost!

Fylld portabello med bacon och ost!

Fylld portabello med bacon och ost. 6 st portabellohattar. 6 st portabellohattar. 20 Juli 2017 /. 19. 40 /. Alla inlägg,
Fyllda portabello :)

Fyllda portabello :)

Här är recept på Fyllda portabello. 6 portabellosvamp. Grädda/tillaga portabello, 200 grader, ca 20 minuter. 6 portabellosvamp
Portabello grilled cheese

Portabello grilled cheese

4 200 g portabellosvamp 2 schalottenlökar 4 msk smör 1 riven vitlök 2 tsk hackad färsk timjan (2 tsk hackad timjan motsvarar 1/2 tsk torkad) 2 krm salt 3 msk färskost 200 g riven gruyère 8 skivor ljust toastbröd (gärna surdeg) smör till stekning Lägg till i inköpslistan
Ugnsstekt Portabello med salviasmör

Ugnsstekt Portabello med salviasmör

Portabellon. ska ni bjuda vegetariska vänner på middag så ersätt biffen med Portabello, det är minst lika gott och fungerar som perfekt substitut)
Ugnsbakad portabello med tomat- och kronärtskocksmix

Ugnsbakad portabello med tomat- och kronärtskocksmix

Med olja i botten av en ugnsfast form placerade jag två stycken portabello med ovansidan nedåt, hällde mer olja över de blottade svampskivorna och saltade ganska mycket, innan de åkte in i ugnen
Portabello stroganoff med ris och grönkål

Portabello stroganoff med ris och grönkål

Portabello stroganoff300 g portabellosvamp olja, till stekning 1 gul lök 100 g körsbärstomater 0,5 dl tomatpuré 2 dl Planti Cooking Fraiche Natural 1 msk japansk soja 1 grönsaksbuljongtärning (vegansk) salt peppar
Misomarinerad portabello

Misomarinerad portabello

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Marinad 2 msk vit misopasta 1,5 msk farinsocker 1 msk sojasås 2,5 msk rapsolja 2 msk citronsaft 1 tsk citron(er) , endast skalet, rivet 4 st portabello , stora 50 gram ruccola 3 msk pistagenötter 1,5 msk olivolja 0 svartpeppar , efter smak 1 st citron(er) , 4 klyftor Köp receptet
Portabello med tomat och ricotta

Portabello med tomat och ricotta

4 2 vitlöksklyftor 3 msk olivolja 400 g hela skalade tomater 1/2 dl vatten 1 msk tomatpuré 1/2 msk honung 2 msk balsamicovinäger salt och peppar 250 g portabellosvampar 500 g pappardelle persilja och vitlök 1 dl ricottaost 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Misomarinerad portabello

Misomarinerad portabello

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Marinad 2 msk vit misopasta 1,5 msk farinsocker 1 msk sojasås 2,5 msk rapsolja 2 msk citronsaft 1 tsk citron(er) , endast skalet, rivet 4 st portabello , stora 50 gram ruccola 3 msk pistagenötter 1,5 msk olivolja 0 svartpeppar , efter smak 1 st citron(er) , 4 klyftor Köp receptet