Smör. Då måste ni prova denna gudomliga svampröra på portabello. 2 portabello 1 grönt äpple1 dl gorgonzola1 dl valnötter SaltSvartpepparSmörTärna svampen och fräs den i smör, salta och peppra. 2 portabello
4 1 l grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 gul lök 1 msk olja 3 dl arborioris 130 g svamp - och tryffelcrème 1 dl riven prästost Portabello 200 g portabellosvamp 1 msk olja 1 msk smör 1 vitlöksklyfta salt peppar 150 g haricots verts 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan
smör. Lägg i några rejäla klickar smör. 1 portabello svamp. 1 portabello svamp. 1 vitlöksklyfta smör. Ett enkelt tillbehör till det grillade köttet eller att servera istället för kött
Fylld gratinerad portabello – Portabello fylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Ha då i hälften av parmesanosten och smöret, rör om och låt den stå någon minut. Risotto med vitlöksstekt portabello, cullatello (eller annan chakuteri) toppat med massor av parmesan
Fräs rotselleri och lök i smör. 100 g portabello. 1/2 msk smör. Fräs svamp, lök och vitlök i smör ca 10 min. 1 schalottenlökar 1/2 vitlöksklyfta 100 g portabello. 1 schalottenlökar 1/2 vitlöksklyfta 1/2 msk smör
Fräs på låg värme i smör i en stekpanna. Gör såhär. Mixa allt till krämen i en matberedare/Mixer. smaka av med salt och peppar och ställ sedan åt sidan
Finhacka lök, vitlök och svamp och fräs i smöret, tillsatt timjan. Så det blev ravioli på portabello med buljong, rostad mandel, brynt haricote vertes, parmachips och riven parmesan