Portabello sås recept

ljummen sallad med portabello och getost

ljummen sallad med portabello och getost

Jag brukar inte gilla citron i marinader och såser och liknande men i detta passade det jättebra. 2 stora portabello (ca 300 g)1 msk olja1 krm saltrivet skal och saft av ½ citron1 msk olja½ msk rörsocker½ krm malen svartpeppar½ huvud sallad1 stor tomat skuren i små tärningar2 stora skivor getost (ca 150 g samanlagt)Rensa svampen och skär i 1 cm tjocka skivor. 2 stora portabello
Krämig Vegetarisk pasta med svamp

Krämig Vegetarisk pasta med svamp

Smaka av såsen med salt, soja och svartpeppar. 400 g blandad svamp som champinjon, kantareller, shiitake el portabello
Ugnsbakad lax med yoghurtsås

Ugnsbakad lax med yoghurtsås

t ex shiitake och portabello. Sätt ugnen på 200 grader. Skär svampen i stora bitar och lägg i en ugnsfast form
Upphottad bea

Upphottad bea

Bred massan över portabellon och toppa med ost på varje svamp. Jag ska aldrig mer kaxa mig och säga att min bearnaiesås minsann aldrig skär sig