Persilja. Ricotta- och Gorgonzolafylld portabellosvamp. Sätt i ugnen och gratinera till svampen får färg, Hacka persilja och strö över svamparna innan servering
Hacka persilja och rör ner även denna plus bönorna. 3 st medelstora portabellosvampar, ca 70 g styck. 1 msk bladpersilja, hackad. Ingredienser 3 st medelstora portabellosvampar, ca 70 g styck Fyllning. 0,5 tsk liten gul lök 2 st vitlöksklyfta 1 msk färsk timjan 65 g färsk spenat 1 msk bladpersilja, hackad 100 g kokta vita bönor 0,5 tsk salt 1 tsk rapsolja Topping
4 2 vitlöksklyftor 3 msk olivolja 400 g hela skalade tomater 1/2 dl vatten 1 msk tomatpuré 1/2 msk honung 2 msk balsamicovinäger salt och peppar 250 g portabellosvampar 500 g pappardelle persilja och vitlök 1 dl ricottaost 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Fylld gratinerad portabello – Portabello fylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Dra av pannan och ha i persilja och parmesan. Så det blev ravioli på portabello med buljong, rostad mandel, brynt haricote vertes, parmachips och riven parmesan
300 gram svamp som champinjoner, skogschampinjoner, portabello, karljohan, kantareller eller shiitake. 0,5 dl hackad färsk persilja eller basilika eller blanda
600 g blandad svamp - Jag tog Portabello, skogschampinjoner och ostronskivling, men kanske hade jag hellre använt typ kantareller, eller Karl Johan om jag hade haft. 0,5 dl finhackad persilja. 600 g blandad svamp - Jag tog Portabello, skogschampinjoner och ostronskivling, men kanske hade jag hellre använt typ kantareller, eller Karl Johan om jag hade haft. 0,5 dl finhackad persilja
Bred massan över portabellon och toppa med ost på varje svamp. portabello. ½ röd chili, finhackad2 msk finhackad färsk persilja 1 msk torkad dragon 1 krm hickory liquid smoke Ostgratinerad portabello, 4 pers. 4 portabellosvampar3 vitlöksklyftor, finhackade1 gul lök, finhackad1 ägg1 msk vatten1 ½ msk fransk senap1 dl hackad basilikariven ost eller ett par skivor god ostSätt ugnen på 200°. 2 msk finhackad färsk persilja. 4 portabellosvampar