Portabello persilja recept

Portabello fylld med italienska ostar

Portabello fylld med italienska ostar

Persilja. Ricotta- och Gorgonzolafylld portabellosvamp. Sätt i ugnen och gratinera till svampen får färg, Hacka persilja och strö över svamparna innan servering
Vitlöksdoftande portabello fylld med spenat, vita bönor och pinjenötter

Vitlöksdoftande portabello fylld med spenat, vita bönor och pinjenötter

Hacka persilja och rör ner även denna plus bönorna.   3 st medelstora portabellosvampar, ca 70 g styck. 1 msk bladpersilja, hackad. Ingredienser 3 st medelstora portabellosvampar, ca 70 g styck Fyllning. 0,5 tsk liten gul lök 2 st vitlöksklyfta 1 msk färsk timjan 65 g färsk spenat 1 msk bladpersilja, hackad 100 g kokta vita bönor 0,5 tsk salt 1 tsk rapsolja Topping
Portabello stroganoff med ris och grönkål

Portabello stroganoff med ris och grönkål

Portabello stroganoff300 g portabellosvamp olja, till stekning 1 gul lök 100 g körsbärstomater 0,5 dl tomatpuré 2 dl Planti Cooking Fraiche Natural 1 msk japansk soja 1 grönsaksbuljongtärning (vegansk) salt peppar. Servering0,5 kruka persilja
Portabello med tomat och ricotta

Portabello med tomat och ricotta

4 2 vitlöksklyftor 3 msk olivolja 400 g hela skalade tomater 1/2 dl vatten 1 msk tomatpuré 1/2 msk honung 2 msk balsamicovinäger salt och peppar 250 g portabellosvampar 500 g pappardelle persilja och vitlök 1 dl ricottaost 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Portabello med couscoussallad

Portabello med couscoussallad

Skär tomaterna i klyftor, ansa och skiva salladslöken och hacka persiljan grovt. 6 st portabellosvampar. 1 st persilja
Grillad Fylld Portabello

Grillad Fylld Portabello

Persilja. Stora fina portabellosvampar fyllda med ost och Pimientos de Padrones. Finhacka persilja och Pimientos de Padrones
Fylld gratinerad portabello

Fylld gratinerad portabello

Fylld gratinerad portabelloPortabello fylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Ravioli på portabello

Ravioli på portabello

Dra av pannan och ha i persilja och parmesan. Så det blev ravioli på portabello med buljong, rostad mandel, brynt haricote vertes, parmachips och riven parmesan
Pasta penne med svamp och grädde

Pasta penne med svamp och grädde

300 gram svamp som champinjoner, skogschampinjoner, portabello, karljohan, kantareller eller shiitake. 0,5 dl hackad färsk persilja eller basilika eller blanda
Vild Wellington på älgfilé

Vild Wellington på älgfilé

600 g blandad svamp - Jag tog Portabello, skogschampinjoner och ostronskivling, men kanske hade jag hellre använt typ kantareller, eller Karl Johan om jag hade haft. 0,5 dl finhackad persilja. 600 g blandad svamp - Jag tog Portabello, skogschampinjoner och ostronskivling, men kanske hade jag hellre använt typ kantareller, eller Karl Johan om jag hade haft. 0,5 dl finhackad persilja
Pankopanerade svampbiffar med rostad potatis och tzatziki

Pankopanerade svampbiffar med rostad potatis och tzatziki

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Biffar 200 gram portabello 4 klyfta(or) vitlök 2 krm spiskummin 2 krm paprikakrydda 4 krm chiliflakes 4 krm salt 1 msk olivolja 760 gram kidneybönor 1 kruka(or) färsk persilja 1 msk grönsaksbuljong 2 tsk bakpulver 80 gram valnötter 2 dl Panko 2 msk olivolja Ugnsrostad potatis 700 gram potatis(ar) 2 krm salt 2 krm olivolja Tzatziki 1 st Gurka 3 dl matlagningsyoghurt 2 klyfta(or) vitlök 1 st lime 1 tsk honung 2 krm salt 2 krm svartpeppar Sallad 1 st salladshuvud 250 gram edamamebönor 2 msk olivolja 2 msk vit balsamvinäger Köp receptet Näringsvärde Kcal
Rotfruktsgratäng med svamptäcke

Rotfruktsgratäng med svamptäcke

kantareller, champinjoner och portabello) 1 gul lök 1 msk vetemjöl 2 dl havregrädde 2 msk finhackad persilja Lägg till i inköpslistan
Upphottad bea

Upphottad bea

Bred massan över portabellon och toppa med ost på varje svamp. portabello. ½ röd chili, finhackad2 msk finhackad färsk persilja 1 msk torkad dragon 1 krm hickory liquid smoke Ostgratinerad portabello, 4 pers. 4 portabellosvampar3 vitlöksklyftor, finhackade1 gul lök, finhackad1 ägg1 msk vatten1 ½ msk fransk senap1 dl hackad basilikariven ost eller ett par skivor god ostSätt ugnen på 200°. 2 msk finhackad färsk persilja. 4 portabellosvampar