Ta bort foten på svamparna, lägg hattarna med undersidan uppåt på en plåt eller i en form. Lägg timjan och skivad mozzarella på de fyra andra svamphattarna
6 portobellosvampar (eller stora champinjoner) 2 påsar riven mozzarellaost 3 msk röd pesto 1/2 dl finriven parmesanost salt och peppar 1/2 dl rostade pinjenötter ruccola Lägg svamparna med toppen nedåt i en oljad ugnssäker form och droppa över pesto. 2 påsar riven mozzarellaost
Plåten är definitivt en bra investering om man vill göra lite fler, mindre portionsbitar av denna undebart smakrika quiche med blandad svamp, mozzarella och pinjenötter
Marinerad portabellomed spenat och mozzarella. Varmrätten, en fylld portabellosvamp, är verkligen superlyxig och supergod och något som även den inbitne köttälskaren kommer att älska
Börja sedan med tomatsåsen. Fördela aubergine/svamp och mozzarellabitar i groparna på pastan. Stek auberginebitar eller svamp i en panna och krydda med salt och svartpeppar
tomatbas, portabello, taleggio, finhackad rödlök, ruccola, hasselnötter och rosmarin var gudomlig. Det första tipset jag verkligen vill trycka för är att bara hälla upp en burk med finkrossade tomater, röra ner olivolja och salt
Marinerad portabellomed vitlök, spenat och mozzarella ovanpå som toppas med grillad spetspaprika. Har aldrig tyckt det varit roligt med mat mer än att äta den men huxflux så var det bara mat som gällde