Portabello balsamvinäger recept

Rostad potatis- och blomkål med vitlöksstekt portabello och örtolja

Rostad potatis- och blomkål med vitlöksstekt portabello och örtolja

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Potatis och blomkål 600 gram potatis 0,5 st blomkål 1 klyfta(or) vitlök 1 msk olivolja 1 krm salt , efter smak 1 krm svartpeppar , efter smak 35 gram spenat Svamp 560 gram portabellosvamp , 2 förpackningar 2 klyfta(or) vitlök 4 msk olivolja 1 krm salt , efter smak Örtolja 0,5 kruka(or) gräslök 0,5 dl olivolja 2 tsk balsamvinäger , vit 1 krm salt , efter smak 1 krm svartpeppar , efter smak Köp receptet Näringsvärde Kcal
Vegetarisk nyårsmeny

Vegetarisk nyårsmeny

Mozzarellagratinerad portabello. ½ dl balsamvinäger. Ringla lite olivolja i en ugnsform och lägg portabellosvamparna med botten uppåt i denna
Pankopanerade svampbiffar med rostad potatis och tzatziki

Pankopanerade svampbiffar med rostad potatis och tzatziki

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Biffar 200 gram portabello 4 klyfta(or) vitlök 2 krm spiskummin 2 krm paprikakrydda 4 krm chiliflakes 4 krm salt 1 msk olivolja 760 gram kidneybönor 1 kruka(or) färsk persilja 1 msk grönsaksbuljong 2 tsk bakpulver 80 gram valnötter 2 dl Panko 2 msk olivolja Ugnsrostad potatis 700 gram potatis(ar) 2 krm salt 2 krm olivolja Tzatziki 1 st Gurka 3 dl matlagningsyoghurt 2 klyfta(or) vitlök 1 st lime 1 tsk honung 2 krm salt 2 krm svartpeppar Sallad 1 st salladshuvud 250 gram edamamebönor 2 msk olivolja 2 msk vit balsamvinäger Köp receptet Näringsvärde Kcal
Pizza med svamp, råkorv och fyra sorters ost

Pizza med svamp, råkorv och fyra sorters ost

Tillsätt balsamvinäger och låt den koka in. Ca 200 g svamp (i originalet portabello) vi tog shiitake. 1 1/2 msk balsamvinäger. Ca 200 g svamp (i originalet portabello) vi tog shiitake. 1 1/2 msk balsamvinäger
Ljuvliga italienska knyten

Ljuvliga italienska knyten

balsamvinäger. 1 aubergine eller 200 g svamp (portabello eller skogschampinjoner), tärnad. Visst är det konstigt att ju mindre man jobbar desto mindre vill man jobba
Portabelloburgare :D

Portabelloburgare :D

Den här gången marinerade jag dem i olivolja, salt, peppar, paprika pulver, torkad timjan och balsamvinäger
Portabelloburgare och morotsbacon

Portabelloburgare och morotsbacon

Vi läste på hur andra hade lagat till sina svampar innan vi bestämde oss för att marinera våra en stund innan tillagning, lite olja, vitlök, basilika och balsamvinäger blandades och penslades på för att ge lite extra skjuts i smaken

Grillad portabello med mozzarella

Blanda i oregano, soja, balsamvinäger och olivolja. 4 stora portabellosvampar. 1/2 dl balsamvinäger. Relaterat 4 stora portabellosvampar. 1/2 dl balsamvinäger