Men ikväll så är det final som sagt, så då tänkte jag laga något extra gott till middag – nämligen grillad marinerad portabello tillsammans med en bearnaisesås och krämigt blomkålsmos
Tillsätt balsamvinäger och låt den koka in. Ca 200 g svamp (i originalet portabello) vi tog shiitake. 1 1/2 msk balsamvinäger. Ca 200 g svamp (i originalet portabello) vi tog shiitake. 1 1/2 msk balsamvinäger
balsamvinäger. 1 aubergine eller 200 g svamp (portabello eller skogschampinjoner), tärnad. Visst är det konstigt att ju mindre man jobbar desto mindre vill man jobba
Vi läste på hur andra hade lagat till sina svampar innan vi bestämde oss för att marinera våra en stund innan tillagning, lite olja, vitlök, basilika och balsamvinäger blandades och penslades på för att ge lite extra skjuts i smaken
Blanda i oregano, soja, balsamvinäger och olivolja. 4 stora portabellosvampar. 1/2 dl balsamvinäger. Relaterat 4 stora portabellosvampar. 1/2 dl balsamvinäger
en skvätt balsamvinäger. Denna gång blev det smördegsinbakad portabello och quorn i en krämig sås. Tillför crème fraichen, en skvätt soja och balsamvinäger