Lägg ner portabello i en ugnsfast form eller kastrull och krydda med salt och svartpeppar. Blanda till en majonnäs med ägg,rapsolja, dijonsenap och chili
Pensla med ägg runt om. Lägg över andra rundeln. Ta upp den med hålslev och lägg på varma tallrikar. 1 ägg. 1 äggula. 100 g portabello. 1 uppvispat ägg till utbakning. 1 ägg 1 äggula 2 dl vetemjöl. 1 schalottenlökar 1/2 vitlöksklyfta 100 g portabello. 1 uppvispat ägg till utbakning
Ricottacake är väldigt lätt att göra, grunden är ägg och ricotta sen kan man smaksätta hur man vill. Portabello i ugnportabellosmörvitlökpersiljasaltSmält smör i en ugnsfast form och blanda med vitlök, persilja och salt
Stekt Portabellosvamp med ägg, rädisor och spenat. I morse hittade jag svamp- portabello, i kylen som jag köpte häromdagen, så en av dem fick bli bas för min frukost idag
Lägg upp i djupa tallrikar och häll på buljong och lägg på bönorna. Så det blev ravioli på portabello med buljong, rostad mandel, brynt haricote vertes, parmachips och riven parmesan
Tillsätt rödbeta, morot och portabello. Lägg över massan i en bunke. I nästa inlägg kommer jag att dela med mig recept på andra burgare, som gjorda på bla kålrot
400 gram tagliatelle eller valfri pasta utan ägg. 600 gram skogschampinjoner eller portabello. Skala och hacka lök samt pressa vitlök i en stor kastrull
Vispa lätt ägg, salt och vatten. Vispa ihop kokosmjölk, ägg och smulad fetaost. 4 ägg. ca 600g svamp (jag tog portabello). 4 ägg. 4 ägg. ca 600g svamp (jag tog portabello). 4 ägg 2-3 msk tomatpuré
Förutom att ha en varierande blandning av frukter och grönsaker hemma rekommenderar jag också olika sorters nötter, ägg, hemmgjord mandelmjölk, hemmagjord linfröte och egengjort nötbröd eftersom vi vill undvika gluten och mjöl