4 portabellasvampar (en portabellasvamp är som en gigantisk, förvuxen champinjon)4 rejäla skivor getost2 vitlöksklyftorlite olivoljasaltgrovmalen svartpeppar1 näve rostade pinjenötterruccolablad till dekorationSkär bort stjälkarna på svamparna och lägg portabellasvamparna i en ugnsfast, smord form. 4 portabellasvampar
Fyllda och gratinerade portabellasvampar, 3 st. Fyllda och gratinerade portabellasvampar, 3 st. Att fylla och gratinera de stora svamphattarna på portabella är ett snabbt, enkelt och gott sätt att fixa sig en liten måltid
Serverade grillade revben med pommes frites, falsk beasås och fylld gratinerad portabellasvamp. Kan bara säga WOW vilken festmåltid det blev denan tisdag
4 Rödlök 1 rödlök 2 msk rödvinsvinäger 1/2 tsk socker Bönröra 20 g persilja 380 g kokta vita bönor 1/2 dl olivolja 2 msk srirachasås salt Portabello 4 portabellasvampar 2 vitlöksklyftor 2 msk olivolja 1/2 dl blandade hackade örter salt peppar 2 avokador 8 skivor surdegsbröd 1 krispsallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong