Fylld Gratinerad Portabella var ett väldigt gott tillbehör till grillat. Det är första gången jag äter och tillagar portabella men kommer att göra denna ´smårätt` fler gånger
Portabella är en svamp som man kan göra mycket med. 2 portabella, lagom storlek. Enkel att fylla med olika ostar, superb att grilla och en genuin svampsmak och konsistens
4 portabellasvampar (en portabellasvamp är som en gigantisk, förvuxen champinjon)4 rejäla skivor getost2 vitlöksklyftorlite olivoljasaltgrovmalen svartpeppar1 näve rostade pinjenötterruccolablad till dekorationSkär bort stjälkarna på svamparna och lägg portabellasvamparna i en ugnsfast, smord form. 4 portabellasvampar
4 stora portabella ca 300 g. Rensa svampen och skär den i skivor. Lägg ut skivorna på ett smörpapper och pensla dem med 2 msk olja, salta och fördela citronskalet över svampen
Gratäng med Portabella & Purjolök & Grillad Kyckling I dagens gratäng använde jag. 5-6 stora potatisar 1 gul lök 200 gram Portabella, går lika bra med kantareller
Nu fick det bli portabella från affären. 2 portabellasvampar3 små knipplökar2 vitlöksklyftoren bit riven goudaosten bit riven västerbottensost 1 ägg till pensling Smält smöret och häll i mjölken så blandningen blir ljummen. 2 portabellasvampar
Artur valde "Portabella Mushroom with Cauliflower and Horseradish Aioli" (med "kale chimichurri, mango salsa, barbecue sauce, haricots vert", pris 23 dollar), vilken han säger smakade mycket gott och får en fyra av fem