karré duger också. Porchetta kan göras på ett antal framdelsbitar av grisen. Hur man skär ett lite större köttstycke till en porchetta kan man läsa här
En bit fläskkarré, eller grishals som vi sa förut här nere i Skåneland, skärs upp på två håll och fylls för att sedan rullas ihop till en köttig rulltårta, och vips så kallas den plötsligt porchetta istället
1 - 1 1/2 kg fläskkarré i bit, 4 - 6 vitlöksklyftor, 10 strimlade soltorkade tomater, 2 mozzarella, 2 tsk oregano 1 msk paprikapulver, 1 pkt bacon. Skär karrén längs med till ett 1 1/2 cm tjockt köttstycke. Kram Birgitta 1 - 1 1/2 kg fläskkarré i bit
Lägg karrén på ett galler i ugnen och ställ en ugnsform med vatten under. Porchetta di fano - Ugnsbakad fläskkarré (4 personer). 5 kg fläskkarré utan ben. Skär fläskkarrén så att den blir en lång stor skiva som är ca 1. 5 kg fläskkarré utan ben
Porchetta. 1 – 1 1/2 kg fläskkarré i bit, 4 – 6 vitlöksklyftor, 10 strimlade soltorkade tomater, 2 mozzarella, 2 tsk oregano 1 msk paprikapulver, 1 pkt bacon. Skär karrén längs med till ett 1 1/2 cm tjockt köttstycke. 1 1/2 kg fläskkarré i bit
Kvällen innan förberedda jag en porchetta, italienskt fyllt fläskkött som lagats i låg temperatur. Jag utgick från en benfri fläskkarré som jag skar enligt denna instruktion
Injicera detta i Karrén (Valfritt). 1 hel fläskkarré eller picnicbog. Rubba Karrén och låt ligga i ca 1 h. Porchetta på rotisserieEspressorubbad ryggbiff Reverse SearedT-Bone med LakritskryddsmörHappy BBQ Asia PyttPulled Pork FattyGyros på RotisserieFläsklägg Low & SlowSchweinehaxe på 3 dygn. Webbplats 1 hel fläskkarré eller picnicbog
Porchetta (ugnsstekt karre) & grillad blomkål. Efter en Söndag på jobbet slår jag mig ner i soffan och skall knåpa ihop en veckomatsedel till nästa vecka, det är ju italienskt på gång
Porchetta. 1 – 1 1/2 kg fläskkarré i bit, 4 – 6 vitlöksklyftor, 10 strimlade soltorkade tomater, 2 mozzarella, 2 tsk oregano 1 msk paprikapulver, 1 pkt bacon. Skär karrén längs med till ett 1 1/2 cm tjockt köttstycke. Relaterade 1 1/2 kg fläskkarré i bit
Så jag återkommer - kika nu in mitt bidrag - Grillad Porchetta. Där kött (oftast Karré) skärs till ett "ark" som fylls med diverse godsaker - man tar helt enkelt det man gillar