Poppelsvamp i torr panna Gan guo chashugu - Poppelsvamp i torr panna. chashugu - poppelsvamp. 300g poppelsvamp (efter blötläggning). 300g poppelsvamp (efter blötläggning) Risvin och Chili
Poppelsvamp i ostronsås Hao you cha shu gu - Poppelsvamp i ostronsås. cha shu gu - poppelsvamp. Blötlägg poppelsvamp och trädöron i hett vatten (separata skålar) Risvin och Chili
Gryta på höna och poppelsvamp Cha shu gu wei lao ji - Poppelsvamp kokad med höna. cha shu gu - poppelsvamp. Skär bort den jordiga delen längst ner på poppelsvamparnaRisvin och Chili
Soppa på poppelsvamp och kamben Chashugu paigu tang - Soppa på poppelsvamp och kamben. chashugu - poppelsvamp. 50g torkad poppelsvamp. 50g torkad poppelsvampRisvin och Chili
Anka i torr panna Poppelsvamp, kycklinghjärtan och groda. "Torrpanne-rätter" (干锅 gan guo) syftar på rätter som får koka vidare i en wok placerad på en liten brännare på bordet Risvin och Chili