Mina pommes frites började jag förbereda redan i torsdags då de kräver en hel del innan tillagning för att få det perfekta resultatet och de blev verkligen PERFEKTA
Grovriv gurkan och pressa ur så mycket vatten du kan, blanda ihop med yoghurten. Idag stekte jag på dessa färsjärpar (som man skulle kunna beskriva dem som), värmde upp lite pommes och gjorde en tzatzikisås till
Vill man inte göra en rulle funkar ju köttet lika bra till pommes eller mos. gurka. Lägg libabröden på tallrikar och lägg på ordentligt med sallad, gurka, rödlök, tomat, kycklingen och sist kebabsåsen
Entrecote, i en marinad jag hittat på nätet, egen bearnaisesås, pommes och grönsallad. En fräsch grönsallad med plocksallad från balkongen, tomater, gurka och sharlottenlök
Lagade en enkel men god middag nu ikväll, som serverades med köpt bea och Felix Pommes Chateau från frysdisken - ibland orkar man bara inte göra allt från grunden