Mina pommes frites började jag förbereda redan i torsdags då de kräver en hel del innan tillagning för att få det perfekta resultatet och de blev verkligen PERFEKTA
Saken är den att det finns många olika sätt att tillaga fish and chips på, detta är en av mina favoriter och hade jag varit i England hade jag dränkt mina pommes med vinäger
Valfria pommes frites. Paneringen kommer helt och hållet – totalt oförändrad – ifrån Marcus Samuelsson, allas vår superkända svensk/amerikanska megakock och är faktiskt den absolut första träffen som kommer upp om man googlar på Fish n chips
Jag har aldrig haft någon förut och ingen i familjen heller, så jag har liksom ingen koll på hur man gör, mer än att jag sett hur de friterad pommes när man köper hamburgare
eller friterad fisk och pommes som vi kallar det. Fish & Chips. Du behöver även en kökshandduk du inte är rädd om, som fisken/pommesen kan få droppa av på
Fish and Chips. 8 kg potatis(ar) , pommes frites. 1. Blanda nästan allt vetemjöl (ta undan lite att vända fiskbitarna i), maizena och bakpulver i en skål
Pommes frites. Skala och skär potatisen i stavar. Hetta upp oljan till 160 grader i en kastrull med höga kanter Fritera potatisen i omgångar i 8-10 minuter
Servera fisken och pommes fritesen genast efter friteringen tillsammans med remouladsåsen. Gör en rimlag genom att röra ut salt och socker i varmt vatten och därpå låta det kallna