Med en kopp kaffe och en skål favoritgodis (lakrits Rollo o lakrits Polly för min del) så är det riktigt gott att drömma sig bort i bokvärlden en stund
I morse innan vi skildes åt för en helg på olika håll och kanter, fick Rebecca med sig en påse med Polly i nya smaker och en påse med härlig lakritstoffee- Kick - som nu lanseras i smakerna Sea Salt och Raspberry
En näve Polly. Choffeboxen – Choklad + kaffe. Lägg på den sista av marängbottnarna och toppa med grädde och garnera med hallon, polly, gott & blandat samt plopp
Rör i cream cheesen och kaffet, smaka av. Den här gången använde jag en neutral choklad på 60 % och satte en Polly ovanpå som dekoration. Gärna 1 msk kallt starkt kaffe (om du vill ha mockaglasyr). Gärna 1 msk kallt starkt kaffe (om du vill ha mockaglasyr)
Polly. Vispa ägg, filmjölk, olja och kaffe. 2,5 dl starkt kaffe. 2,5 dl starkt kaffe. Chocolate Overload Cake såg jag nog för första gången i höstas och har sedan dess alltid velat göra en
Tillsätt mjöl och kaffe, rör ihop. Pollytårta. Blanda ner Polly i smeten och hälla smeten i formen. 300 g Polly (blå eller röd påse). 2 tsk kaffe. 300 g Polly (blå eller röd påse)
Stick ner Polly. 300 g Pollygodis. Smält smör och rör ner kakao. Vispa ägg och socker pösigt och vänd ner. Blanda mjöl, bakpulver och salt och häll i, gärna genom sikt