Här kommer den i en färggrann version med vackra och krispiga polkabetor. Finn till sist en solig glänta och servera de ljuvliga rådjursbiffarna, den franska potatissalladen och kryddsmöret med ett gott rödvin
att jag kan köpa morötter i olika färger och palsternackor och gulbetor och polkabetor och pumpor och zucchini på lösvikt som kommer från granngården, ja alltså gården som ligger nästgårds, eller åtminstone i närheten
Spara allt i pannan och gå i med rödvin och kalvfond. 1 dl rödvin. Pepparstekt oxfilé med steksky4 bitar oxfilé (á 150 g) 1 msk rosépeppar, mixad 1 msk grönpeppar, mixad 1 msk svartpeppar, mixad salt olja smör vitlök timjan, till stekning 1 dl rödvin 2 dl kalvfond
Häll på buljongen och rödvinet. 1 dl rödvin. 4 polkabetor. Lammstek. Sätt ugnen på 130 grader. Rulla ut lammsteken på en skärbräda, salta och peppra inuti
Till exempel sockerärtor, sticklök, späda morötter, rädisor och polkabetor. Lammytterfilé med jordärtskockspuré, sauterade primörer, syrad lök och rödvinssås
Rör ner tomatpuré, rödvin och grönsaksbuljong och låt sjuda på låg värme i 20 minuter. 8 st små rödbetor , skalade och skurna i klyftor (vi använde polkabetor). 5 dl rödvin , ta veganvin om du är vegan
Men även Polkabetor i Tamari Vinägrett. 1 1/2 dl Rödvin. 1 1/2 dl Rödvin. Smakrik Högrevsgrytaoktober 21, 2014 av Kristina Schöldström Lämna en kommentar
Ca 100 g polkabetor (i original receptet. Fräs upp detta i lite smör och tillsätt 1 msk socker samt 4 dl rödvin, 3 dl mustig kalvbuljong och 3 dl mustig kycklingbuljong – koka bort hälften och sila av, pressa igenom lite av rotfrukterna som redning. Ca 100 g polkabetor (i original receptet